Skip to content

Autorul a două CRIME monstruoase în Germania, condamnat la închisoare pe viață

În martie 2017, Marcel Hesse i-a ucis cu cruzime pe Jaden, în vârstă de nouă ani, și pe un fost coleg de școală. La zece luni după o dublă crimă de o cruzime greu de imaginat, tânărul din Herne, acum de 20 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață. Nu se știe dacă va putea fi vreodată eliberat.

Anul trecut, în martie, tânărul l-a rugat pe un copil de nouă ani, vecin de-al său, să-l ajute cu ceva. Când s-a apropiat micuțul, Hesse l-a înjunghiat de zeci de ori cu un cuțit și apoi a trimis fotografiile cu victima prietenilor pe Whatsapp.

Tânărul s-a ascuns apoi în locuința unui fost coleg de școală, care când a aflat de monstruoasa crimă comisă de prietenul său s-a arătat foarte revoltat. Hesse l-a înjunghiat și pe acesta fără milă, de 68 de ori.

A rămas în apartament încă două zile, apoi l-a incendiat și a plecat. Mai târziu s-a dus într-un restaurant și a cerut să fie chemată poliția.

Judecătorii tribunalului din Bochum au decis să-l judece ca adult pe tânărul care își petrecea aproape tot timpul liber jucându-se la calculator deși la momentul crimelor avea 19 ani și putea fi judecat conform legislației pentru minori, lucru care i-ar fi permis obținerea unei pedepse mai blânde.

Parchetul, totuși, a cerut pedeapsa maximă, având în vedere “faptele teribile” și “uciderea nefondată a doi tineri complet nevinovați”.

Motivele care l-au determinat să comită crimele pot doar fi presupuse: nemulțumirea față de propria viață, fantezii de putere sau, poate, satisfacerea propriului sadism. Mama tânărului a fost prezentă în sala de judecată și a declarat, plângând, că a vrut să-și privească fiul în ochi.