Avertizare de ninsori extreme în Germania. Șoferilor li se recomandă să evite călătoriile

Serviciul meteorologic german – DWD a emis o avertizare de ninsori extreme în vigoare până luni seara. În nordul Germaniei centrale, se pot aștepta de la 15 până la 40 de centimetri de zăpadă și chiar de peste un metru de sâmbătă seara până luni seara.

Șoselele și căile ferate ar putea deveni impracticabile din cauza depunerilor de zăpadă. „Conduceți numai cu echipament de iarnă și evitați, în general, să conduceți!”, avertizează DWD.

În nordul țării, unele curse feroviare pe distanțe lungi au fost întrerupte sâmbătă. Sudul Germaniei, pe de altă parte, va avea parte de zile primăvăratice.

Potrivit Deutsche Bahn, toate trenurile pe distanțe lungi între Hamburg și Kiel, Hamburg și Lübeck și între Hamburg și Westerland au fost anulate sâmbătă și duminică.

Conexiunea dintre Hamburg și Rostock / Stralsund / Binz este, de asemenea, afectată de vremea rea . Aici orarul va fi redus considerabil în weekend. În plus, sunt de așteptat întârzieri în traficul regional, de exemplu în Renania de Nord-Westfalia.

GERMANIA continuă să fie afectată de furtuni de zăpadă. Cetățenii, îndemnați să stea acasă și să evite călătoriile până miercuri

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!