Control frontieră: Român căutat cu mandat de arestare emis de Germania, reținut la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea anunță într-un comunicat de presă emis duminică, 13 septembrie, că au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din Germania, pentru săvârşirea  infracțiunii de furt calificat.

Sâmbătă, 12 septembrie, în Punctul de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din România, cetăţeanul român, C.V., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în  județul Maramureș.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din Germania, pe numele lui fiind emis, în data de 20 ianuarie 2020, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

GERMANIA, controale în aeroporturi: Un român a plătit 3.000 de euro ca să scape de închisoare

Germania a adăugat un nou județ pe lista „zonelor cu risc”. Alte trei au fost eliminate

Plecați definitiv din Germania? Procedurile pentru reziliere contract telefon, internet, chirie și alte informații importante

Cinci lucruri minore, dar cu consecințe majore, pe care străinii tind să le facă în Germania

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA