Doi români din Germania au furat din coletele unei firme de curierat. Le relipeau cu bandă adezivă

Începând din luna martie a acestui an, tot mai multe persoane din vestul orașului Hamburg au raportat că pachetele pe care ar fi trebuit să le primească au dispărut fără urmă sau le-au fost expediate deschise.

Poliția a reușit să identifice sâmbătă, 23 mai, autorii acestor furturi, toate comise la un centru de distribuție din cartierul Altona. Este vorba de doi români, un bărbat de 37 de ani și o femeie de 18 ani.

Oamenii legii au fost avertizați de firma de curierat privind vehiculul unui subcontractor. Furgoneta a fost verificată pe Plöner Straße, în Altona.

În afară de cei doi români, polițiștii au găsit în furgonetă mai multe colete care păreau a fi fost deschise și apoi relipite cu bandă adezivă. În plus, au găsit diferite bunuri, printre care electronice, parfumuri și haine de firmă a căror proveniență românii nu au putut-o justifica.

Cei doi au fost arestați și în apartamentele lor au fost efectuate percheziții. Deși nu s-au găsit dovezi relevante în apartamentul din Elmshorn în care locuiește femeia, anchetatorii au găsit numeroase obiecte în apartamentul suspectului în vârstă de 37 de ani din Rahlstedt, care aparent au fost furate.

Printre acestea se află electronice, produse cosmetice, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării erotice, unelte, ceasuri, bijuterii, produse alimentare, dar și pachete închise, precum și note de livrare și retur.

Articolele erau noi și în ambalajul original sau aveau încă etichete. Peste 250 de bunuri au fost identificate ca dovezi.

Cei doi au fost eliberați și împotriva lor au fost deschise dosare penale pentru furt, informează Poliția din Hamburg.

Au furat PACHETE în prima zi de muncă la o firmă de curierat din Germania. Trei români, arestați

Germania: Șase români, pasageri într-o dubă pentru marfă. Pachete, transportate fără autorizație

GERMANIA: Curier român, condamnat pentru furtul unor colete în valoare de 35.000 de euro

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?