Doi români, victime ale unui incendiu produs în Germania

Doi români și-au pierdut viața într-un puternic incendiu care a cuprins un bloc Krefeld, o  localitate din vestul Germaniei. În clădirea respectivă locuiesc 19 români, scrie presa locală, conform Digi24.

Focul a izbucnit în dimineața joi, 12 septembrie, într-o clădire veche de o sută de ani. Flăcările s-au extins rapid și au mistuit totul în jur.

O parte din acoperiș s-a prăbușit, iar o scară din lemn care făcea legătura cu podul blocului a ars complet. În pod au fost găsite, carbonizate, cele două vicitme.

Cei 70 de pompieri mobilizați la fața locului au luptat cu flăcările timp de cinci ore. Operațiunea la fața locului nu se încheiase nici în cursul după amiezii.

Pompierii încearcă să stabilească dacă sunt și alte victime. Misiunea le este îngreunată de faptul că blocul de locuințe are o sută de ani și structura de rezistență este nesigură. De altfel, în urma incendiului, construcția riscă acum să se prăbușească.

Nu este clar de la ce a pornit focul, iar autoritățile spun că nu pot spune nici care este identitatea celor două victime, mai ales că nu toți locuiau cu forme legale acolo. Nu se știe în acest moment, nici câți oameni se aflau în clădire în momentul în care a izbucnit incendiul.

Zwei Tote nach Wohnhausvollbrand

Dramatischer Einsatz für die Krefelder Feuerwehr am heutigen Donnerstag.(c) BNK-TV 2019

Publicată de Blaulicht-News Krefeld pe Joi, 12 septembrie 2019

Trei minore și cinci tinere, traficate și exploatate în Germania de o grupare de români

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?