Explozie într-o clădire din Germania. Poliția a găsit butelii cu gaz și muniție de război

Vineri, 13 decembrie, în orașul Blankenburg din Germania s-a produs o explozie într-un bloc de locuințe în urma căreia o persoană a murit și cel puțin 25 au fost rănite.

Poliţia germană a anunţat că a găsit butelii cu gaz şi muniţie de război veche în unul dintre apartamentele clădirii în care s-a produs deflagrația.

Apartamentul fusese luat în chirie de un bărbat în vârstă de 78 de ani, care foarte probabil este persoana decedată în acest incident. Alte aproximativ 25 de persoane au fost rănite de suflul exploziei.

Poliţiştii bănuiesc că explozia a fost cauzată de o scurgere de gaz. O echipă de genişti ajută la desfăşurarea anchetei.

Explozia s-a produs la câteva minute după ora locală 09:00 (08:00 GMT) într-un apartament de la etajul al doilea dintr-un bloc situat la periferia oraşului Blankenburg. La scurt timp a izbucnit un incendiu.

Locuitorii imobilului cu 60 de apartamente şi copiii de la o grădiniţă din apropiere au fost evacuaţi, iar zona a fost închisă. Niciun copil nu a fost rănit.

Microbuz cu români care se întorceau din Germania, implicat într-un grav accident lângă Timișoara

Șofer român, depistat cu permis provizoriu danez, anchetat penal în Germania

Germania: Bătaie între muncitori români cu sticle de bere și cuțite pentru sparanghel

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?