GERMANIA: Arme și obiecte periculoase, depistate în cadrul unui control de frontieră în mașina unui român

Poliția federală a confiscat unui român mai multe obiecte și arme periculoase în timpul controalelor de frontieră efectuate la granița cu Austria vineri, 18 septembrie.

Vineri seara târziu, polițiștii federali l-au verificat pe tânărul de 24 de ani, aflat la bordul unei mașini înmatriculate în România, la punctul de control al frontierei situat pe autostrada A8, pe sensul de intrare în Germania.

Ofițerii tocmai îl legitimaseră pe român atunci când au descoperit în stânga volanului, atașat cu un magnet, un box.

Românul fixase acolo arma periculoasă pentru a o avea la îndemână. În ușa din partea șoferului, polițiștii de frontieră au găsit și un cuțit.

La un control mai amănunțit în vehicul au fost găsite și o bâtă de baseball, două crose de golf și mănuși de luptă (așa-numitele „mănuși tactice”).

Poliția federală din Freilassing a confiscat toate obiectele interzise și periculoase și l-a denunțat pe tânărul de 24 de ani pentru încălcarea legii armelor.

La momentul inspecției, el nu a putut demonstra în mod credibil că dorea să folosească echipamentul sportiv în mod adecvat, ofițerii negăsind mingi de golf sau baseball în vehicul, informează un comunicat de presă al Poliției.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!