GERMANIA: Furtuna Fabienne a ucis cel puțin o persoană. Trafic blocat și curse aeriene anulate

O furtună puternică a afectat duminică seara, 23 septembrie, zone din sudul şi vestul Germaniei, provocând cel puţin un deces, perturbând transportul într-o regiune întinsă a ţării, iar zeci de mii de locuinţe au rămas fără electricitate, informează Mediafax, citând site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

Avertizările privind înrăutăţirea condiţiilor meteorologice au intrat în vigoare în jurul orei locale 19:20 (ora României, 20:20).

Zeci de mii de locuinţe au rămas fără alimentare cu electricitate din cauza crengilor de copaci care au căzut peste liniile de curent electric.

Ploaia torenţială şi căderile de copaci şi crengi au afectat şi traficul feroviar şi rutier. Câteva trenuri, inclusiv internaţionale, au fost oprite, iar mai multe drumuri au fost închise.

Din cauza vântului puternic, aeroportul din Frankfurt a anulat zeci de curse între orele locale 18:00 şi 20:00 (orele României 19:00-21:00).

O femeie de 78 de ani a decedat după ce un copac a căzut peste ea într-o tabără aflată în apropiere de oraşul Bamberg din landul Bavaria.

În apropiere de localitatea Epfenbach, un băiat de 4 ani a fost rănit grav după ce peste maşina în care se afla a căzut un copac doborât de o rafală de vânt. Copilul a fost transportat cu elicopterul la spital. Ceilalţi trei pasageri din vehicul au scăpat nevătămaţi.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?