GERMANIA: O mașină a intrat în mulțime în timpul unui carnaval. Zeci de răniți

Un Mercedes a intrat astăzi, 24 februarie 2020, în mulțimea care se afla la un carnaval din orașul german Volkmarsen, landul Hessa, lăsând în urmă zeci de răniți.

Conform publicației Bild, peste 30 de persoane au fost rănite.

Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat că șoferul, care are vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, a fost reținut.

Motivele care l-au determinat să comită acest gest nu sunt clare.

Martori, citați de mass-media germană, au susținut că șoferul a accelerat spre mulțime și ar fi intenționat să lovească copiii aflați la paradă.

În jurul orei 14.30, ora locală, autoturismul, care avea numere de înmatriculare locale, a trecut peste despărțitoarele de plastic instalate pentru paradă și a intrat în grupul de oameni.

Poliția a făcut apel ca persoanele care dețin imagini sau filmări să le trimită autorităților și cerut ca oamenii să nu facă speculații pe tema motivului atacului.

Acesta a avut loc în timpul sărbătorii de Rosenmontag, Lunea Trandafirilor, care este celebrată în unele părți ale Germaniei, dar și în Austria, Belgia sau Elveția.

În timpul acestui festival care durează o zi, școlile sunt de cele mai multe ori închise, cu toate că Rosenmontag nu este o sărbătoare națională în Germania.

Ca măsură de precauție, autoritățile din landul Hessa au anulat paradele ce urmau să aibă loc.

Teroare în Germania: Un bărbat a ucis mai multe persoane în două localuri din Hanau

Părinții tânărului decedat în Germania au auzit din casă focurile de armă care le-au ucis fiul

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?