Skip to content

GERMANIA: Român prăbușit pe autostrada A40 în fața camionului său, ignorat de ceilalți șoferi. În mână ținea o foaie pe care scrisese „112”

sofer roman prabusit pe autostrada in Germania

O situație care te pune pe gânduri. În Germania, pe autostrada A40, un șofer român de camion s-a așezat în fața vehiculului său, pe banda de urgență, în evidentă stare de rău, ținând în mână o hârtie pe care scrisese „112”. Ceilalți participanți la trafic au trecut nepăsători pe lângă bărbatul care avea nevoie de ajutor, fără nici măcar să formeze numărul de urgență. S-a întâmplat miercuri, 10 august, după-amiaza.

Un echipaj de poliție din Mühlheim a observat cu puțin timp înainte de Essen-Ost că mulți șoferi frânau brusc în dreptul camionului care era parcat pe banda de urgență. Când s-au apropiat de semiremorcă, polițiștii au observat o persoană care stătea în fața vehiculului, pe jumătate întinsă pe jos, ușa șoferului fiind larg deschisă.

Evident, șoferul român era în stare de urgență acută. A ridicat o foaie pe care a scris „112”. În timp ce polițiștii s-au apropiat de bărbat, acesta le făcea semn către pieptul lui.

Au chemat imediat medicul de urgență și ambulanța. În timpul acordării primului ajutor, un singur șofer a oprit pentru a ajuta românul. Din cauza stării sale critice, șoferul român nu a putut oferi informații. O ambulanță l-a dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, primele investigații au dezvăluit că doar un singur șofer a telefonat la serviciul de urgențe din Essen când a trecut pe lângă camionul românului.

Poliția din Düsseldorf face un apel la participanții la trafic: Ajutați! Oricine se poate găsi într-o situație de urgență. Primul ajutor sau cel puțin formarea numărului de urgență ar trebui să fie o chestiune firească pentru toată lumea.

Nepăsarea se plătește. Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat pentru că a lăsat o femeie să moară

FRANȚA: În loc să ajute un român care și-a dat foc, l-a filmat nepăsător. Riscă cinci ani de închisoare și 75.000 de euro amendă

Patronul unei firme de ridicări auto, amendat penal pentru agresarea unui șofer. Polițiștii care au privit nepăsători, condamnați

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!