GERMANIA: Șase români, anchetați pentru furturi de biciclete și unelte în valoare de 30.000 €

În seara de 24 august, în jurul orei 22.40, un bărbat din Göttingen a alertat poliția după ce a văzut câțiva bărbați care încărcau diverse obiecte într-o autoutilitară înmatriculată în România.

Ofițerii ajunși la fața locului, Göttingen Hagenweg,  au inspectat autovehiculul și au găsit mai multe biciclete scumpe, unele electrice, și unelte performante, precum și o trotinetă electrică, toate în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

În urma investigațiilor s-a stabilit că cele șase persoane care efectuau activitățile de încărcare sunt șase români cu vârste cuprinse între 28 și 41 de ani. Unii dintre ei locuiau în Göttingen.


Cum românii nu au putut dovedi originea bicicletelor, trotinetei și a utilajelor, polițiștii germani au decis să le confiște. Cei șase sunt anchetați în libertate pentru furt, potrivit unui comunicat al Poliției din Göttingen.

Cele mai multe dintre bunuri au fost deja returnate păgubiților. Polițiștii caută în continuare proprietarii mai multor biciclete și a unui polizor Bosch. Informații pot fi obținute de la Poliția din Göttingen la numărul de telefon 0551 491 2115.

GERMANIA intensifică monitorizarea persoanelor aflate în carantină

Român beat, reținut în Germania după ce a călătorit pe suportul pentru biciclete al unui autocar. Pe autostradă

TIR înmatriculat în România, scos din circulație în GERMANIA din cauza defecțiunilor grave

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!