Skip to content

GERMANIA: TIR cu număr de înmatriculare care începe cu DB, căutat de poliție

Polițiștii germani fac apel la sprijinul cetățenilor pentru a identifica un bărbat necunoscut care în seara de miercuri, 16 ianuarie, a încercat să fure două roți de la un BMW X3, informează un comunicat al poliției bavareze.

În jurul orei 11.30 seara, angajatul unui dealer auto de pe strada Stuttgarter Straße din localitatea Roßtal, Bavaria, a observat bărbatul umblând la o mașină nouă parcată pe terenul firmei.

În momentul în care s-a îndreptat spre el și l-a întrebat ce face acolo, individul a urcat repede într-un TIR și a dispărut în direcția Raitersaich.

Ulterior, angajatul și-a dat seama că bărbatul reușise să demonteze două roți, dar le-a abandonat la fața locului după ce a fost surprins de angajat.

Individul nu a putut fi descris amănunțit, dar se știu următoarele detalii. A fugit la bordul unui TIR cu cabină verde și remorcă albă.

Conform poliției, cel mai probabil TIR-ul, care a fost văzut în parcarea de pe Stuttgarter Straße, avea numere de înmatriculare românești cu primele litere DB. (județul Dâmbovița).

Poliția cere martorilor să sune la numărul 0911 96 78 240.

Șoferiță de camion din România, judecată în Franța pentru uciderea a două persoane într-un accident