GERMANIA: Un avion s-a prăbușit peste o clădire, trei persoane au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit sâmbătă, 25 iulie, pe o clădire rezidenţială din oraşul Wesel din landul Renania de Nord Westfalia, în nord-vestul Germaniei, ucigând trei persoane şi rănind un copil, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, informează dpa şi Reuters.

Nu se ştie deocamdată dacă printre victime se află şi pilotul avionului, prevăzut cu două locuri. În timpul inspectării proprietăţii, pompierii au găsit un copil – probabil un rezident al clădirii – care era uşor rănit, a spus purtătorul de cuvânt.

De asemenea, membrii echipelor de salvare au găsit o paraşută lângă locul accidentului, despre care poliţia presupune că este paraşuta de urgenţă a aeronavei.

Acoperişul clădirii, în care se aflau cinci apartamente, a luat foc după impact, dar incendiul a fost stins până sâmbătă după amiaza.

Potrivit purtătorului de cuvânt, avionul a decolat probabil de pe aerodromul Marl, situat în apropiere de estul oraşului unde a avut loc accidentul.

Martori au declarat presei locale că aeronava a intrat în coliziune cu un balon cu aer cald cu puţin timp înainte de accident.

GERMANIA: „Al doilea val de coronavirus este deja aici”, avertizează premierul unui land

Patru sicrie cu droguri, transportate de un român din Spania în Germania. Bărbatul, arestat în Franța

Un român venit din Germania și introdus în carantină și-a câștigat în instanță libertatea

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?