GERMANIA: Un bărbat a pulverizat spray lacrimogen înspre trecători pentru a-i face să respecte distanțarea fizică

Un bărbat de 71 de ani din oraşul german Aachen a luat în propriile mâini regulile de distanţare fizică impuse de coronavirus, pulverizând înspre trecători cu un spray lacrimogen, a anunţat luni poliţia germană, anunță Agerpres, citând dpa.

Bărbatul a folosit mai întâi spray-ul cu piper pe un grup de persoane care făceau jogging, apoi pe doi biciclişti, la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit unui comunicat al poliţiei, în care se preciza că atacurile au avut loc “fără niciun fel de avertisment”.

Bicicliştii, un cuplu căsătorit în vârstă de 51 şi 49 de ani, au putut evita un accident şi s-au oprit să cheme poliţia. Alergătorii au părăsit locul în care s-a petrecut incidentul şi nu au fost găsiţi de poliţie.

Bătrânul le-a spus poliţiştilor că nu a văzut altă cale de a-i face pe ceilalţi să respecte regulile de distanţare în vigoare pentru a reduce infectările cu noul coronavirus. El a fost acuzat de vătămări corporale grave.

Oraşul Aachen este unul dintre numeroasele centre urbane din Germania considerate în prezent zone cu risc ridicat din cauza ratelor ridicate de infectare. (Agerpres)

GERMANIA: Un român a fost grav rănit într-un accident de circulație în Bavaria

MERKEL: „Stați acasă! Germania se află într-o fază foarte gravă a pandemiei”

GERMANIA: Anumite RESTRICȚII vor rămâne în vigoare și după dezvoltarea unui vaccin

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!