Mașină furată din Germania, depistată la frontiera română. Șoferul: „Am cumpărat-o cu 3.900 de euro”

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Dacia Duster, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Germania.

Luni, 29 iunie, în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, M.V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca Dacia Duster, fără plăcuţe de înmatriculare.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului transportat,  polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania la data de 08.06.2020.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul, plătind suma de 3.900 de euro şi că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furtiar autoturismul, în valoare de  19.200 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Mașină furată din Marea Britanie, găsită la Constanța. Șoferul este cercetat penal

Român, depistat la frontieră cu o mașină furată din Belgia: „Am împrumutat-o de la un prieten din Germania”

Microbuz românesc plin cu alimente furate, oprit în Italia. Dosar penal pentru doi români

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?