Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa anunță că au depistat la controlul de frontieră şi au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Lexus, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Germania.

Duminică, 23 august, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, C.G., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 41 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca Lexus, fără plăcuţe de înmatriculare.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului transportat, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând astfel că acesta figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Elveţia şi nu știa că este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 30.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

GERMANIA: 1,8 tone de cocaină ascunse în nisip pentru pisici, descoperite în portul Hamburg

GERMANIA: Un curier român s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis valabil

GERMANIA, controale în aeroporturi: Un român a plătit 3.000 de euro ca să scape de închisoare

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?