Mercedes în valoare de 20.000 de euro căutat de autoritățile din Germania, descoperit la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu au descoperit un autoturism marca Mercedes, în valoare de 20.000 euro, căutat de autorităţile din Germania.

Joi, 6 august, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare in ţară, un cetăţean german, în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2016, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 23.07.2020.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul în cauză este proprietatea fratelui său şi că acesta l-a rugat să-l conducă până în Turcia, menţionând că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina era căutată de autorităţi.

Mijlocul de transport, în valoare de 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Româncă aflată în Germania, salvată de la închisoare de mama sa. I-a trimis bani de amendă din Anglia

Audi A4 căutat pentru confiscare de autoritățile britanice, descoperit în județul Iași

Camion condus de un șofer român, pericol pe o șosea din GERMANIA. Încărcătura dădea pe dinafară

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?