Mici, coaste afumate și un cățel, confiscate în Germania dintr-un microbuz care circula din România în Belgia

O patrulă a poliției germane a verificat sâmbătă, 4 iunie, un microbuz care circula pe autostrada A3, în direcția Frankfurt, și a descoperit mai multe nereguli.

Șoferul vehiculului a declarat că circula din România în Belgia. La examinarea microbuzului, polițiștii au găsit un mic husky transportat într-o cutie.

Întrucât cățelușul de aproximativ cinci săptămâni, care se pare că se afla într-o stare fizică proastă, era transportat fără documentele necesare pentru animale de companie, polițiștii l-au ridicat după consultarea cu medicul veterinar responsabil. Ulterior, cățelul a fost predat adăpostului de animale din localitate.

Husky-ul va fi hrănit și îngrijit până când se vor putea efectua vaccinările necesare. Costurile rezultate de 800 de euro vor trebui suportate de proprietarul câinelui. Din acest motiv, poliția a solicitat șoferului plata unei garanții pe loc.

În plus, aproape 100 de kilograme de carne nerefrigerată, printre care mici și coaste afumate, au fost confiscate. Pe cutiile din carton în care era transportată se afla mențiunea „Belgia”.

Carnea, în valoare de aproape 500 de euro, a trebuit să fie eliminată de cabinetul veterinar local. Și în acest caz șoferul a fost nevoit să plătească costurile de eliminare, inclusiv o amendă de 200 de euro, informează Poliția Germană într-un comunicat de presă.

Români arestați în Belgia pentru furtul a peste 5,5 tone de carne de porc dintr-un camion

Șofer român, oprit de polițiști în BELGIA. Transporta 500 de kg de carne în sacoșe din rafie

Tragedie în Belgia: Un român a murit și alți patru au fost răniți grav în urma prăbușirii parțiale a unei clădiri

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!