Român, bătut și jefuit de 20.000 de euro într-o parcare din Germania

Scene desprinse din film s-au petrecut într-o parcare din Germania, unde trei români l-au jefuit pe un al patrulea.

Totul s-a petrecut la finele luni mai a acestui an, agresorii fiind trimişi în judecată, zilele trecute, pentru tâlhărie calificată, informează Adevărul.

Trei bărbaţi din Sălaj au fost trimişi în judecată într-un dosar de tâlhărie calificată, după ce l-au snopit în bătaie pe un samsar din Zalău şi i-au furat banii cu care trebuia să cumpere autoturisme second-hand din Germania în numele unei alte persoane.

Potrivit anchetatorilor, faptele s-au petrecut la finele lunii mai, într-o parcare din oraşul Erfurt, după ce unul dintre inculpaţi, Florin Z., alt samsar de maşini, a pus la cale un plan diabolic, prin care să intre în posesia a 22.000 de euro, bani destinaţi achiziţionării de maşini.

Astfel, şi-a convins doi prieteni, pe S. Tibor şi Dănuţ B., să îl atace pe el şi pe amicul cu care venise în Germania după maşini, şi să le fure banii pe care îi aveau asupra lor.

Mascaţi cu cagule şi înarmaţi cu spray paralizant, cei doi agresori l-au snopit în bătaie pe bărbatul din Zalău şi au simulat o agresiune asupra instigatorului, după care au furat banii pe care aceştia îi aveau asupra lor.

La întoarcerea în ţară, samsarul bătut a făcut plângere, atât “capul răutăţilor”, cât şi agresorii fiind prinşi în scurt timp şi arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată, respectiv instigare la tâlhărie calificată.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?