Român beat, reținut în Germania după ce a călătorit pe suportul pentru biciclete al unui autocar. Pe autostradă

Un român în stare de ebrietate şi cu bustul gol a fost reţinut de poliţia germană după ce a fost observat stând pe suportul pentru biciclete din spatele unui autocar pe o autostradă din apropiere de Berlin, informează 7sur7.be.

Angajaţii unei societăţi de remorcare de vehicule au remarcat pasagerul clandestin în timp ce autocarul circula pe o autostradă din apropierea aeroportului Berlin-Tegel. Autocarul companiei Flixbus plecase de la Berlin şi se îndrepta către Hamburg, un drum de circa 300 de kilometri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul era atât de beat încât nici nu au reuşit să-i testeze alcoolemia. Mai mult, el nu avea acte de identitate asupra sa. Poliţiştii au descoperit la comisariat că pasagerul clandestin este un român.

Nu se ştie cât timp el a stat pe acel suport pentru biciclete al autocarului înainte să fie oprit. Dar martorii spun că românul a fost de mai multe ori foarte aproape să cadă de pe ”scaunul” său. Maşinile care ajungeau în urma autocarului frânau brusc de teamă să nu-l strivească în cazul în care ar fi căzut.

Camion condus de un șofer român, pericol pe o șosea din GERMANIA. Încărcătura dădea pe dinafară

GERMANIA: Un milion de turci ar putea rămâne fără cetățenia germană

Româncă aflată în Germania, salvată de la închisoare de mama sa. I-a trimis bani de amendă din Anglia

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?