Român, depistat la frontieră cu un Audi A6 furat din Germania: „L-am luat din Austria, de la un turc”

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit un autoturism Audi A6, în valoare de 4.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

Luni, 2 decembrie, în jurul orei 18.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român G.F., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi A6.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în urmă cu o lună.

Șoferul a precizat  faptul că l-a achiziţionat de la un cetăţean turc, din Austria, în urmă cu un an şi nu cunoştea faptul că ar fi fost căutat de autorităţi.

Autoturismul, în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru infracțiunea de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Șofer român, depistat cu permis provizoriu danez, anchetat penal în Germania

Trei români, arestați în Germania: Au vrut să înmatriculeze un Audi furat de la o firmă de închirieri din Spania

Germania sporește controalele aleatorii la frontieră, în special la granița cu Austria

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?