Româncă aflată în Germania, salvată de la închisoare de mama sa. I-a trimis bani de amendă din Anglia

Românca în vârstă de 22 de ani s-a prezentat luni, 3 august, la Poliția din Aeroportul Leipzig/Halle unde a solicitat un document de călătorie de urgență pentru una dintre fiicele sale minore. Tânăra intenționa să zboare la Londra împreună cu copiii săi.

Când au verificat polițiștii datele sale în baza de date au descoperit că era căutată de Parchetul din Kleve, Renania de Nord-Westfalia, cu mandat de arestare. Femeia fusese condamnată pentru furt de energie electrică la o amendă de 1.000 de euro sau, alternativ, la 50 de zile de închisoare.

Neavând la ea această sumă, românca a cerut mamei sale care se află în Anglia să o ajute, iar aceasta a trimis unei verișoare din Germania mia de euro.

După ce i-au fost aduși banii, tânăra a plătit amenda și a fost lăsată să plece. Însă nu a plecat spre Anglia, așa cum plănuia. Avionul decolase deja, informează un comunicat al Poliției din Leipzig.

GERMANIA: O româncă condamnată pentru furt s-a dus singură la poliție să-și plătească amenda care o scutea de închisoare

GERMANIA: Șofer român, amendat pentru conducere fără card în tahograf. Încărcătura depășea cu mult limita admisă

GERMANIA: Dosare penale în lanț după ce un șofer de TIR al unei firme din România a fost prins cu nereguli

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?