Ucigașul cu arbaleta terorizează Germania. Cinci victime, străpunse de săgeți

Teroare în Germania după ce trupurile a cinci persoane, un bărbat și patru femei, au fost găsite străpunse de săgeți de arbaletă. Încă nu se știe dacă între victime există vreo legătură.

Totul a început după ce sâmbătă dimineață, 11 mai, într-o pensiune din Passau, Bavaria, au fost găsite trei persoane decedate.

Poliția germania anchetează în total moartea a cinci persoane, dintre care cele trei găsite moarte în pensiunea din Bavaria, având înfipte în cap și corp săgeți de arbaletă.

Descoperirea macabră a fost făcută de o cameristă care a găsit într-o cameră corpurile și două arbalete.

Este vorba de Torsten W., un bărbat de 53 de ani, și de două femei, Kerstin E. de 33 și Farina C. de 30 de ani. Anchetatorii nu cunosc încă dacă există vreo legătură între ei.

Luni, 13 mai, în casa femeii de 30 de ani din nordul Germaniei au fost găsite cadavrele a alte două femei în urma unei percheziții a poliției.

Agenții verifică „posibile legături” între morții din pensiunea de pe râul Ils, din apropiere de Passau, și corpurile celor două femei găsite la Gifhorn, 650 de km mai la nord.

Unul dintre clienții pensiunii a declarat pentru cotidianul Passauer Neue Presse că noaptea trecuse „complet linișitită”.

Directorul pensiunii a spus că cei trei morți, toți de cetățenie germană, au înnoptat timp de trei nopți.

Bărbatul de 53 de ani și femeia de 33 de ani locuiau în Renania-Palatinat, vestul Germaniei.

În camera lor era un pat matrimonial și un pat pentru o singură persoană.

Potrivit tabloidului Bild, bărbatul și femeia de 33 de ani au fost găsiți ținându-se de mână pe pat, cu săgeți înfipte în cap și piept, în timp ce cealaltă femeia zăcea într-o baltă de sânge având o săgeată înfiptă în piept.

Poliția a pus sub sechestru o mașină pickup albă parcată în exteriorul pensiunii.

Un client al hotelului a spus că bărbatul avea o barbă albă lungă și că femeile se îmbrăcau în negru și i-a descris a fi „ciudați”.

Victima de 53 de ani
  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?