Un român și-a luat mașini de lux din Germania și nu a mai plătit ratele. A fost arestat

Un bărbat căutat de autorități după ce a cumpărat în leasing din Germania două autoturisme în valoare totală de 100.000 de euro, fără ca ulterior să mai plătească ratele, a fost găsit de poliţişti într-o cafenea situată în apropierea instanţelor de judecată din Alba Iulia și a fost aresat.

“Un bărbat din Alba Iulia, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni de înşelăciune, a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat emis joi, 16 ianuarie, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Pe numele românului în vârstă de 39 de ani, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea de infracţiuni de înşelăciune la achiziţionarea, în leasing, a unor maşini de lux.

Cele două maşini au fost identificate în septembrie 2018 în Alba Iulia. Autoturismele au fost indisponibilizate pentru a fi predate autorităţilor din Germania.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, apoi Curţii de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Mașină luată în leasing din Anglia și adusă ilegal în România. Bărbatul este acuzat de furt

BMW în valoare de aproximativ 20.000 de lire sterline achiziționat în leasing, confiscat la Iași

O româncă a rămas fără autoturismul cumpărat de la o firmă de leasing din Spania

Vâlcean, arestat pentru că a vândut o mașină luată în leasing din Germania

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?