Un șofer din Germania a scăpat de amendă pentru exces de viteză datorită unui porumbel

Un automobilist din Germania, care a fost surprins de radar depășind limita de viteză cu autoturismul său, a scăpat de amendă grație unui porumbel care a trecut prin fața parbrizului.

S-a întâmplat la Viersen, oraș la vest de Düsseldorf.

Strania coincidență a făcut ca șoferul să scape neamendat.

Polițiștii au publicat pe Facebook fotografia făcută de radar și au scris, în glumă, că a fost vorba de o intervenție divină.

Sfântul Duh trebuie să se fi gândit la ceva când și-a poziționat simbolul în acel loc pe 21 mai.

Am înțeles semnalul și de data aceasta lăsăm în pace automobilistul.

Totuși, sperăm ca bărbatul să înțeleagă această sugestie din ceruri și să conducă în mod adecvat în viitor”, scrie în mesajul polițiștilor.

Bărbatul a fost surprins cu 54 de km/h pe o porțiune de stradă unde limita este de 30 de kilometri pe oră.

Bărbatul ar fi trebuit să plătească 105 euro amendă pentru depășirea limitei de viteză.

Conform normelor în vigoare în Renania de Nord-Westfalia, pentru a putea fi amendat, șoferul trebuie să fie identificat.

În cazul în care se vede numai numărul de înmatriculare, așa cum i s-a întâmplat acestui șofer, poliția poate cere proprietarului autoturismului să spună cine era la volan, dar de data aceasta agenții au decis să renunțe.

Polițiștii și-au încheiat mesajul tot cu o glumă: „În realitate și porumbelul ar fi meritat o amendă pentru că zbura cu viteză prea mare, dar va beneficia de clemență”.

Nu este prima dată când un porumbel este în atenția polițiștilor germani, în februarie o înaripată fiind surprinsă de radar în Bochum zburând cu 15km/h peste limita permisă.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?