Skip to content

VIDEO – Autoturism în valoare de 150.000 de euro, furat din Germania, găsit în posesia unui român

VIDEO - Autoturism în valoare de 150.000 de euro, furat din Germania, găsit în posesia unui român

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism de lux, marca AUDI A8, fabricație 2022, căutat de autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetăţean român.

În seara zilei de 29 decembrie poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca AUDI A8, în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localității Constanța.

Mașini de lux furate din Germania, depistate în România. Valoarea autoturismelor este de peste 260.000 de euro

Cetățeanul român, în vârstă de 39 de ani, intenționa să vândă autoturismul „oricărei persoane de bună credință contra sumei de 120.000 euro”.

În urma verificărilor specifice și a cooperării operative cu autoritățile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscăriialertă introdusă de autorităţile din Germania cu o zi înainte.

Mașină furată din Germania, depistată la frontiera română. Șoferul: „Am cumpărat-o cu 3.900 de euro”

Autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 lei (~ 150.000 de euro), a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun, informează Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!