Afaceri cu MOARTEA în Italia. Un brancardier a ucis pentru a câştiga bani de la mafia pompelor funebre

Poliţiştii din Catania au arestat joi, 21 decembrie, un brancardier bănuit că a ucis mai multe persoane aflate în ultima parte a vieţii, în schimbul unor retribuţii, pentru a favoriza activitatea firmelor de pompe funebre locale care au legături cu mafia.

Brancardierul Davide Garofalo, în vârstă de 42 de ani, ar fi ucis cel puţin trei persoane în vârstă, bolnave şi aflate în stadii terminale, injectându-le bule de aer în vene în timpul transferului cu ambulanţa de la spital la domiciliile lor, unde doreau să îşi petreacă ultimele zile din viaţă.

El anunţa apoi firmele locale de pompe funebre, asociate mafiei, care profitau de tristeţea familiilor îndoliate pentru a le propune serviciile lor funerare, potrivit unui martor care a dezvăluit operaţiunea într-un interviu acordat pentru o televiziune italiană.

Pentru fiecare defunct, brancardierul primea 300 de euro de la firmele de pompe funebre cu care colabora.

Davide Garofalo este acuzat de omor agravat de favorizarea mafiei și că a acționat cu cruzime asupra unor persoane, profitând de circumstanțe de timp și de loc care au împiedicat apărarea privată.

Procurorul care se ocupă de ancheta ”Ambulanța morții”, în cadrul căreia mai sunt investigate și alte persoane, a declarat că au fost identificate ”comportamente care au anticipat decesul unor persoane grav bolnave, în stadiu terminal, pentru profit, pentru bani, cu dispreț total față de viață și față de demnitatea persoanei”.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: ?