Cezarin Robert Tivadar, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat de polițiștii italieni la Bologna după ce duminică, 15 aprilie, a agresat sexual o studentă.

Tânărul român a mai ajuns în atenție presei și în 2014, la vârsta de 26 de ani, an în care a primit apelativul de ”pipăitorul în serie din Bologna” pentru că obișnuia să atingă studente.

Teribilul atac suferit de studenta de 26 de ani duminica trecută este similar celor de care au avut parte tinere de aceeași vârstă în 2014.

Imaginile camerelor de supraveghere folosite de poliție pentru a-l prinde arată ”o acțiune rapidă și brutală, care nu a avut consecințe extreme numai datorită reacției fetei”, explică Chestura.

Tânăra, după ce a fost agresată și aproape dezbrăcată, a reacționat cu forță și a reușit să scape de bărbat lovindu-l în cap cu telefonul mobil.

Anchetatorii au reușit să-l identifice pe bărbat și datorită modului de operare al acestuia, foarte similar agresiunilor din 2014. Pe timpul percheziției în locuința sa, agenții au găsit hainele murdare de sânge pe care le-a purtat duminică dimineața, iar pe fața lui încă erau urmele loviturilor date de tânără cu telefonul.

În 2014, agresorul sexual a fost capturat în Danemarca cu mandat european de arestare. La proces a încheiat un acord judiciar pentru doi ani de închisoare, cu suspendarea pedepsei.

Judecătorilor le-a explicat era beat la momentul agresunilor și că nu a putut să se abțină. Aceeași justificare a adoptat-o și acum când s-au dus polițiștii să-l aresteze.

Agresorul a fost găsit și arestat în locuința mamei sale, din zona Barca, unde locuia după o perioadă petrecută în străinătate.

Bărbat din București care folosea un cont fals pe o rețea de socializare, reținut de polițişti pentru pornografie infantilă

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: ?