Alți doi români, unul din Italia și unul din Franța, au murit de COVID-19. Totalul se ridică la 66 în străinătate

Încă doi cetăţeni români au murit în străinătate din cauza COVID-19 – unul în Italia şi unul în Franţa -, totalul deceselor ajungând în diaspora la 66, informează joi Grupul de Comunicare Strategică – GCS.

Potrivit GCS, 971 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu SARS-CoV-2: 653 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franţa, 15 în Germania, 59 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 2 în Indonezia, 2 în Elveţia, 2 în Turcia şi câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei şi până la acest moment, 66 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit: 17 în Italia, 16 în Franţa, 19 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia şi unul în Elveţia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 20 au fost declaraţi vindecaţi: 9 în Germania, 7 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, mai arată GCS.

În România, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 10.096.Conform GCS, 527 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit.

Român din Franța care a negat pandemia, mort de coronavirus

Încă doi români infectați cu coronavirus au murit în Italia. Totalul deceselor în străinătate a crescut la 64

Român infectat cu noul coronavirus, mort în Belgia. Totalul deceselor în străinătate a ajuns la 62

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA