Atlassib suspendă cursele cu oprire în orașele cu coronavirus din Italia

Cursele cu oprire în regiunile Lombardia şi Veneto din Italia, unde au apărut cazuri de coronavirus, vor fi suspendate începând cu 1 martie, anunță compania de transport internaţional de persoane cu sediul central la Sibiu.

Măsura este adoptată pentru două săptămâni.

„În contextul evoluţiei epidemiei de coronavirus, ne menţinem poziţia de a garanta, pe cât posibil, siguranţa pasagerilor noştri. Astfel, la indicaţiile instituţiilor abilitate, am decis, în ce priveşte cursele spre România, ca începând cu 01.03.2020, să sistăm complet cursele cu oprire în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremona) şi Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo) pentru o perioadă de 2 săptămâni. Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu vor opera îmbarcări din zonele Lombardia şi Veneto, acestea fiind evitate complet”, se arată într-un comunicat al companiei, postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Potrivit sursei citate, „pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie, li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare. Celelalte curse operate de către ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL pe teritoriul Italiei se vor desfăşura normal. De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremona, Verona, Vicenza Padova, şi Rovigo, se vor desfăşura normal, până la noi indicaţii ale autorităţilor.”

Măștile chirurgicale NU ne protejează de coronavirus – VIDEO

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA