Bărbat căutat de autoritățile din Italia pentru TRAFIC DE PERSOANE și sclavie, depistat de polițiștii români

Polițiștii din Buzău, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române, au depistat un bărbat căutat de autoritățile din Italia, pentru trafic de persoane și sclavie.

La data de 12 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au depistat un bărbat, de 41 de ani, din Râmnicu Sărat, care era urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și sclavie, pe raza acestui stat.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și ulterior Curții de Apel Ploiești, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 15 zile, informează IGPR

Până la demararea procedurilor de predare către autoritățile italiene, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published.