Basarabeancă, ademenită și violată de un român la Milano. „Ți-am găsit un post de îngrijitoare”

Românul de 39 de ani a fost arestat de carabinieri pentru că a sechestrat, bătut și violat o moldoveancă de 24 de ani pe care a agățat-o pe Facebook și a atras-o la Milano cu promisiunea unui loc de muncă.

Bărbatul a contactat victima prefăcându-se că este în căutarea unei îngrijitoare. Apoi, odată sosită la Milano, i-a spus că o duce la casa viitoarei angajatoare, ducând-o de fapt în locuința lui și violând-o.

Violatorul a fost arestat marți seară, 25 septembrie, de carabinierii din Rozzano. Militarii au intervenit la semnalarea unei femei care văzuse victima așezată pe o bancă de pe strada Lombardia, plângând și sângerând.

Fata, care trăiește în Cilento cu mama și e în căutarea unui loc de muncă, a povestit carabinierilor că a fost contactată pe Facebook de o femeie (dar era un profil fals utilizat de român). Agresorul, obținându-i numărul de telefon, a sunat-o dându-se drept un intermediar care i-ar fi găsit un loc de muncă la Rozzano și convingând-o să vină la Milano.

Victima violului, având nevoie să lucreze urgent a acceptat postul, deși era departe de locul unde trăiește.

La sosirea la Milano, în locul postului de îngrijitoare a găsit un monstru. Bărbatul a luat-o cu mașina și din acel moment pentru tânără a început oroarea. Românul a dus-o într-un apartament dărăpănat din cartierul Aler, unde s-a consumat violența fizică, moldoveanca fiind și pălmuită și lovită cu pumnii pentru a nu opune rezistență.

După ce și-a satisfăcut poftele, românul a dus-o pe strada Lombardia abandonând-o pe o bancă și spunându-i să ia un taxi ca să plece.

Anchetele carabinierilor au fost deosebit de rapide. În urma unor verificări încrucișate, militarii au descoperit că românul era căutat și că avea o soră care trăia în localitatea Pero unde a fost găsit și arestat.

ÎNGRIJITOARE nemiloase, arestate în Italia. Chinuiau o bătrână și îi scuipau în mâncare – VIDEO

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA