Skip to content

Bătea, scuipa şi insulta bătrâna pe care trebuia să o îngrijească. Româncă, arestată în Italia

Românca a fost surprinsă chiar de fiica victimei în timp ce o brusca şi o insulta pe bătrână. Cazul a ajuns imediat la Poliţie, iar românca a fost arestată şi va fi judecată.

Potrivit occhiodinapoli.it, citat de Adevărul, Livia Ştefănoiu (51 de ani) a fost angajată anul trecut, pe 7 noiembrie, să o îngrijească pe Rosa Piccolo, o femeie de 89 de ani din Napoli, care nu se poate deplasa din cauza unei fracturi de bazin.

Numai că în loc să aibă grijă de bătrână, românca o bătea, o scuipa şi o insulta, umilind-o zi de zi.

Asta a aflat fiica Rosei, Nunzia Onorato, care a a observat că mama sa era din ce în ce mai deprimată.

Şi cum bătrâna a refuzat să vorbească despre ceea ce i se întâmpla, femeia a început să bănuiască faptul că starea mamei sale ar putea să aibă legătură cu înfrijitoarea din România.

Aşa că, într-o zi, după ce şi-a vizitat mama, a ieşit pe uşă, dar nu s-a îndepărtat, ci a tras cu urechea, încercând să distingă ce se întâmpla în casă.

Surpriza sa a fost pe cât de mare, pe atât de neplăcută. Jurnaliştii italieni scriu că Nunzia a rămas şocată când a auzit urlete şi zgomote de lovituri, iar când a intrat în casă a descoperit că mama ei era roşie de la loviturile încasate şi plângea.

Imediat, femeia a pus mâna pe telefon, iar cazul a ajuns la Poliţie. Românca a fost arestată în scurt timp şi va fi judecată la un tribunal din Napoli.

De la BADANTĂ, la amantă ocazională și hoață: ”Românca mi-a furat chiar și chiuveta de la baie”