Căutat pentru tentativă de furt de îmbrăcăminte în Italia, arestat la frontiera română

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, căutat de autorităţile din Italia pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietăţii, pe teritoriul acestui stat.

Vineri, 27 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldoveană, în vârstă de 31 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă, la data de 09 iulie 2019, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile italiene.

Bărbatul era cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietăţii, respectiv tentativă de furt de îmbrăcăminte în valoare de peste 35.000 de euro, infracţiuni săvârşite pe teritoriul Italiei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul I.P.J. Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!