Caz șocant în Italia: O mamă și-a aruncat bebelușul într-o râpă, apoi l-a lovit în cap cu un lemn până l-a ucis

Agresiunea criminală a fost comisă de mamă în noaptea de luni, 16 septembrie, de-a lungul șoselei statate Telesina, în provincia Benevento.

Femeia în vârstă de 34 de ani, originară din Campolattaro, era la volanul mașinii sale când a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de balustrada de protecție.

După accident, și-a aruncat fiul de patru luni într-o răpă cu adâncimea de șase metri și apoi s-a dus și l-a lovit în cap cu un lemn.

Impactul cu balustrada de protecție i-a făcut pe investigatori să creadă inițial că a fost un simplu accident și că micuțul a zburat din habitaclu în urma ciocnirii.

Însă reconstituirea efectuată de un procuror din Benevento este dramatică: mama ar fi fost cea care l-a aruncat pe copil în râpă și apoi l-a lovit cu un lemn. Însă ca să nu fie acuzată a simulat un accident rutier.

Salvatorii au găsit-o pe mamă alături de corpul neînsuflețit al becident belușului, în stare de confuzie evidentă, aceasta nereușind să răspundă întrebărilor anchetatorilor.

Abia ulterior s-a constatat că este vorba de o persoană surdo-mută.

Partenerul de viață al femeii, de 32 de ani, denunțase cu câteva ore înainte la Carabinieri dispariția femeii și a copilului din Quadrelle, mică localitate din provincia Avellino.

Femeia a fost internată sub paza poliției la Spitalul Rummo din Benevento.

Este anchetată pentru omor premeditat. În ce privește mobilul crimei, nu se exclude nicio pistă: o neînțelegere cu partenerul de viață sau o depresie post-partum.

Sunt în curs investigații pentru a se face lumină asupra acestui caz șocant.

TRAGEDIE în Italia. O româncă și-a înjunghiat mortal fetița de șase ani și apoi s-a sinucis

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?