Controale pentru depistarea mașinilor furate: Range Rover căutat de autoritățile italiene, găsit în Suceava

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Rutier- I.P.J. Suceava, au depistat un autoturism marca Range Rover Evoque, care figurează  ca fiind căutat de autorităţile din Italia.

Șoferul și pasagerul sunt cercetaţi pentru tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 80.000 de lei,  a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Duminică, 13 septembrie 2020, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret, în cooperare cu un echipaj al Poliţiei Rutiere Suceava, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului internațional cu autoturisme furate.

În cadrul acțiunii a fost oprită pentru control, în localitatea Dărmăneşti, județul Suceava, o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, în care se aflau doi cetăţeni români, șoferul și un pasager. Autoutilitara marca Mercedes Benz Sprinter tracta un autoturism marca Range Rover Evoque.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul marca Range Rover figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Autoturismul, în valoare de 80.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Siret, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Tractor furat din Italia, în valoare de circa 16.000 de euro, găsit la frontiera Borș

Audi în valoare de 50.000 de euro, închiriat din Italia, depistat la frontiera română după ce a fost semnalat furat

ITALIA: Șofer român, amendat cu 5.000 de euro pentru transport ilegal de pachete de la Verona în România

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA