De la BADANTĂ, la amantă ocazională și hoață: ”Românca mi-a furat chiar și chiuveta de la baie”

Femeia ar fi trebuit doar să ajute la treburile casnice și să ofere servicii de îngrijire, însă profitând de faptul că italianul asistat era invalid 100% s-a gândit să obțină ceva în plus. Românca l-a forțat pe bărbat, amenințându-l, să-i semneze cecuri în alb și să-i dea bani în numerar. S-a întâmplat la Vetralla, provincia Viterbo, unde amândoi sunt rezidenți.

”A intrat în casa mea ca îngrijitoare. Dar uneori am mers dincolo de simpla afecțiune care ne lega. Dincolo de mângâieri și ciupituri”, a explicat în sala de judecată bărbatul de 57 de ani, constrâns de ani de zile să stea în scaunul cu rotile și care acum este parte civilă în procesul intentat tinerei femei.

”Mi-a prezentat-o în 2012 fostul prieten al fiicei mele. Sufăr de singurătate și invaliditatea mea totală mă făcea să mă simt rău: aveam nevoie ca cineva să se ocupe de mine. În toate sensurile”. Astfel a intrat în viața sa M.Z.

De atunci a început dezastrul: ”Am stabilit un salariu de 250 de euro și o compensație de 50 de euro pentru fiecare prestație sexuală. Dar banii nu îi ajungeau niciodată: după o vreme a început să ceară mai mulți. Voia să-i dau numerar și să semnez pentru ea cecuri în alb. Chiar și sub amenințare”.

De cealaltă parte femeia – cel puțin conform declarațiilor bărbatului de 57 de ani – ar fi avut în localitate amici gata de orice pentru a o ajuta. Și așa se pare că a fost. ”A adus în casă niște bărbați. M-au bătut și îmbrâncit: de fiecare dată îi semnam acele cecuri în alb pe care ea le voia atât de mult”.

A fost agresat de patru ori, însă până la urmă a avut curajul să o denunțe: ”M-am dus la carabinieri și le-am povestit ce mi se întâmpla, dar apoi a trebuit să mă mut la Trento, la fratele meu. La Vetralla nu mai puteam sta. Îmi era frică și nici nu mai aveam bani să trăiesc”.

”Am pierdut totul, am datorii și conturi de acoperit – a încheiat bărbatul. Am rămas fără nimic: când am alungat-o din casă a luat cu ea chiar și chiuveta de la baie”.

Următorul termen al procesului este fixat anul acesta.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.