Doi copii din Italia, uciși de mamă prin injectarea unei substanțe letale. Femeia s-a sinucis

Cei doi copii au fost uciși la Aymavilles, provincia Aosta, joi, 15 noiembrie. Mama lor mai întâi i-a sedat și apoi i-a ucis cu o injecție cu potasiu.

Nissen, de 7 ani, și sora sa Vivien, de 9 ani, au fost omorâți de mama lor Marisa Charrere, infirmieră la Secția de Cardiologie de la Spitalul Parini din Aosta, cu o substanță care se folosește pentru condamnații la moarte din Statele Unite.

Înainte de a-și ucide cei doi copii și a-și lua viața, mama criminală, în vârstă de 48 de ani, a scris două scrisori, găsite în locuința familiei, în care se plângea că nu mai suportă greutățile vieții.

Forțele de ordine au fost alertate de soțul femeii și tatăl celor doi copii, Osvaldo Empereur, după revenirea sa acasă în jurul orei 12 noaptea.

Bărbatul a suferit o criză de nervi și a fost internat la Psihiatrie. Mama Marisei, la aflarea tragicei vești, a suferit o stare de rău și a fost transportată la spital în stare de șoc.

„Cu puțin înainte de miezul nopții am auzit un zgomot ca de scaune, apoi urlete. Apoi, tăcere. Credeam că se joacă, cine și-ar fi imaginat ce se întâmpla”, a povestit o vecină a familiei.

„Osvaldo, soțul femeii, după ce s-a întors acasă, a văzut scena înfiorătoare și apoi a ieșit. Mi-a spus: Marisa, Marisa a ucis copiii și s-a sinucis!”, a mai declarat femeia.

Un alt vecin a declarat că nu știe dacă era în depresie și că nu i-a auzit niciodată certându-se pe cei doi soți.

Când era mai tânără, femeia și-a pierdut tatăl, decedat într-un accident rutier. În vara lui 2000 aceeași soartă a avut și fratele ei, Paolo Charrere, mort în timp ce îndepărta zăpada de pe o șosea regională.

Soțul femeii, Osvaldo Empereur, este agent la Garda de Mediu din Valle d’Aosta, în serviciu la cazarma din Arvier.

„O familie absolut normală, care participa la viața socială a localității prin voluntariat”, a explicat viceprimarul Aymavilles, Fedele Belley.

„Ea era puțin mai retrasă, dar nimeni nu-și putea imagina așa ceva. Suntem înmărmuriți, nu știu cum își va reveni comunitatea după această tragedie”, a adăugat viceprimarul.

Din ultimele mesaje sms schimbate de femeie cu câteva colege infirmiere pentru a discuta despre muncă reiese că Marisa era „lucidă și liniștită”.

Femeia lucra la Secția de Cardiologie, scrie agenția italiană ANSA

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?