Doi români au murit într-un accident rutier în Italia. Alți trei au fost răniți

Șoferul, un român de 24 de ani, a fugit de la locul accidentului în urma căruia au murit doi minori, însă a fost găsit și arestat de carabineri cu acuzațiile de omor rutier multiplu și fugă de la locul accidentului.

Accidentul a avut loc miercuri, 1 noiembrie, în localitatea Palosco, provincia Bergamo. Victimele sunt Pietro Joia, de 14 ani, rezident în Rudiano, și Francesco Gheorghe, de 17 ani, din Pontoglio. Alți doi români au fost internați la spital în stare gravă: I.S., de 18 ani, și A.C., de 16 ani, ambii rezidenți în Cividate al Piano.

Autoturismul condus de românul de 24 de ani, proprietate a părinților lui, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu violență mai întâi de un copac și apoi de un zid. Minorii de 14 și 17 ani au murit pe loc, ceilalți doi au fost transportați de urgență la spital cu cod roșu.

După accident, șoferul a fugit. Carabinierii l-au găsit în locuința sa, unde se refugiase între timp în stare de șoc. Tânărul a fost de asemenea rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, apoi a fost dus la închisoarea din Bergamo, urmând ca în zilele următoare să fie interogat.

Carabinierii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului mortal.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: ?