Doi români, împușcați de un italian la Milano. Unul e în stare foarte gravă

Focurile de armă au fost trase de un italian de 63 de ani care a fost identificat și arestat. La baza gestului sunt motive pasionale. Unul dintre cei doi bărbați împușcați este internat în stare deosebit de gravă la Spitalul Niguarda

Românii, ambii de 28 de ani, au fost răniți prin împușcare în dimineața zilei de sâmbătă, 14 aprilie, la ora 7.45, într-un apartament de pe strada Sant’Erlembaldo din Milano.

Cei doi se aflau în locuință când italianul a intrat, însoțit de alte două persoane, a tras 4 sau 5 gloanțe și a fugit. Românul rănit cel mai grav a fost împușcat în torace și spate, iar celălalt a fost atins în mod superficial la cap.

Cazul este anchetat de carabinierii de la Unitatea Monforte și pe moment cea mai creditată ipoteză este cea a unei răzbunări din motive sentimentale: unul dintre cei doi români – cel rănit mai puțin grav – ar avea o relație cu fosta iubită a agresorului, aceasta locuind chiar în blocul unde au fost trase focurile de armă..

Imediat a fost începută căutarea agresorului și la final a fost identificat un italian de 63 de ani care în jurul orei 10 dimineața s-a prezentat la serviciul de urgență al Spitalului Bassini din Sesto San Giovanni cu o fractură la un deget.

Fiind deja activată procedura pentru identificare, au fost imediat avertizați carabinierii. Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru dublă tentativă de omor, informează La Repubblica.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: ?