Doi ROMÂNI MORȚI și unul grav rănit într-un accident rutier produs în Italia

Cei doi tineri români, un bărbat de 26 de ani și o femeie de 35 de ani, au murit într-un accident rutier care s-a produs în după-amiaza de miercuri, 16 august, pe șoseaua provincială 117 care face legătura între localitățile Mola di Bari și Noicattaro, provincia Bari. Un al treilea român a fost rănit și este internat la spital în stare deosebit de gravă.

Victimele se numesc Eugen Mihai Bratosin, 26 de ani, și Mirabela Stoenică, de 35. Rănitul se numește Daniel Mihan și are 40 de ani.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16 pe drumul provincial 117, la kilometrul 3, pe o porțiune de șosea în linie dreaptă, când mașina condusă de tânărul român s-a ciocnit cu o cisternă care venea din sens opus. Cele două victime au decedat pe loc, prinse între fiarele contorsionate ale mașinii.

Șoferul cisternei, un italian de 58 de ani, inițial a rămas blocat în cabină, dar apoi a reușit să cheme echipajele de urgență și să iasă din vehicul pentru a se feri de o eventuală explozie și a verifica starea ocupanților autoturismului.

La locul accidentului s-au dus trei ambulanțe, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi tineri. Pasagerul rănit a fost transferat cu cod roșu la secția de reanimare a Spitalului Di Venere din Bari. Șoferul cisternei a fost dus la spital în stare de șoc și cu diverse răni la mâini și picioare.

Potrivit primelor informații, cei trei români se întorceau acasă după o zi de muncă la o firmă agricolă din Noicattaro. Anchetele sunt coordonate de Procuratura din Bari.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: ?