Dosar penal pentru un şofer depistat cu un BMW căutat de autoritățile italiene

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetățean din R.Moldova, care conducea un autoturism marca BMW, în valoare de 34.000 euro, ce figura ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

În data de 16 noiembrie 2018, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul din R.Moldova S.V., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca BMW, model X5, înmatriculat în San Marino.

La control şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din San Marino.

În urma verificărilor efectuate, polițiştii au constatat că mijlocul de transport figurează ca“bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoștinţă că autoturismul era căutat de autorităţile din Italia şi că a achiziţionat maşina de la o persoană din San Marino.

Mijlocul de transport în valoare de 34.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?