Droguri ascunse în croissante. Traficant român căutat de autoritățile italiene, arestat în Austria

Polițiștii de la Chestura din Brescia au destructurat o rețea de traficanți de droguri în cadrul unei operațiuni cu numele „Party is Over” (Petrecerea s-a încheiat).

Unsprezece dintre membrii bandei au fost arestați în luna iunie, însă trei tineri încă erau căutați: unul s-a predat în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce Marius Mihai, un român în vârstă de 37 de ani, a fost arestat zilele trecute în Austria.

Bărbatul, considerat unul dintre furnizorii bandei, a fugit mai întâi în România, apoi în Austria, unde a fost arestat cu mandat european.

Ancheta forțelor de ordine a fost demarată după punerea sub sechestru a 8 kg de hașiș și marijuana și a sumei de 70.000 de euro din casa unui brescian de 25 de ani.

Polițiștii au intervenit în locuința acestuia după ce mai mulți locatari s-au plâns de muzica la volum maxim care anima o petrecere între amici.

Agenții au sunat la ușă prezentându-se a fi livratori de pizza și imediat au simțit mirosul puternic de marijuana.

Odată pus capăt petrecerii, au început anchetele care au permis să se descopere întreg grupul infracțional care primea substanțele stupefiante în special din Spania.

După ce era efectuată plata prin intermediul unor servicii de money transfer, drogurile erau ascunse în produse de patiserie ambalate, în special croissante, și trimise în Italia.

În cadrul operațiunii au fost puse sub sechestru în total 43 de kg de droguri și circa 100.000 de euro.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?