După șase ani de suferințe, o româncă din Italia a găsit curajul să-și denunțe fostul iubit

O conviețuire dificilă începută acum șase ani care după numai opt luni s-a transformat într-un coșmar: în fiecare zi românca, în vârstă de 34 de ani, trebuia să suporte palme, insulte și pumni din partea partenerului de viață, un albanez în vârstă de 27 de ani acum. Ambii locuiesc în Imperia.

Până la urmă victima a reușit să spună gata acestei vieți de chinuri și s-a adresat poliției, ce l-a denunțat pentru rele tratamente și hărțuire pe bărbatul care și după despărțire a continuat să o persecute.

„De câteva ori chiar m-a împins pe scări”, a povestit forțelor de ordine femeia care, după mulți ani, a reușit să iasă din tăcere și să ceară ajutor. Poliția a reconstituit dramatica poveste formată din umilințe, chinuri și rele tratamente, ascunse în tăcerea supunerii.

Agresiunile au început din cauza geloziei care îi provoca bărbatului o furie necontrolată, cu acte de violență și agresiuni fizice ale căror urme femeia încă le poartă pe corp, fiind acum de neșters: o cicatrice la cap este mărturia unei lovituri primite cu un scaun cu cadru din fier pe care agresorul i-a dat-o pentru că l-a certat că a pierdut prea mulți bani la jocurile de noroc. În plus, femeia a rămas fără un dinte după ce a primit un pumn în mașină, în timp ce albanezul conducea beat, la finalul uneia dintre multele certuri.

În ciuda relelor tratamente repetate, de frică ca iubitul ei să nu afle, victima anilor lungi de suferințe nu s-a dus niciodată la spital. Însă până la urmă a reușit să plece de acasă și s-a prezentat la Chestură, unde a denunțat agresiunile suferite.

După o perioadă de aparentă liniște care a durat circa două luni, fostul iubit a reînceput să o persecute pe femeie, așteptând-o în mașină în fața locului de muncă și, în diferite ocazii, urmărind-o cu mașina până acasă. Noua semnalare făcută la poliția din localitate a dus la un al doilea denunț împotriva bărbatului, informează La Stampa.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!