Femeie de 50 de ani din Italia, violată și sechestrată de doi români timp de două săptămâni

Doi români din Italia sunt acuzați că au violat și amenințat cu moartea o femeie ținută prizonieră într-o clădire abandonată dintr-un fost loc de camping din Viserbella, provincia Rimini.

Bărbații în vârstă de 53 și 34 de ani, identificați de poliția din Rimini, sunt în prezent cercetați în stare de libertate pentru violență sexuală, vătămare corporală și amenințări. Femeia a fost dusă la spital.

Poliția a intervenit la locul faptelor în noaptea dintre sâmbătă și duminică, în urma unei semnalări.

Femeia în vârstă de 50 de ani, de origine ucraineană, ar fi fost în repetate rânduri bătută și violată de românul de 53 de ani, acesta fiind ajutat de conaționalul de 34 de ani care a amenințat-o cu un topor.

Leziunile suferite de femeie sunt considerate de medici vindecabile în 30 de zile. Femeia, salvată de poliție, a fost supusă protocolului prevăzut în aceste cazuri.

Acum, investigațiile vor trebui să stabilească dinamica faptelor petrecute în clădirea abandonată în care și-au găsit adăpost mai mulți oameni, inclusiv cei doi români și femeia din Ucraina.

Conform reconstituirilor Chesturii, femeia a fost pe mâna agresorilor timp de două săptămâni. Victima a fost abordată lângă gara din Rimini de un bărbat care i-a oferit adăpost și cazare sigură pentru a face față împreună situației din această perioadă, informează Il Mattino.

Restricțiile continuă în ITALIA până pe 3 mai. Premierul: „O decizie dificilă, dar necesară”

Ordonanța Militară 9. Se prelungește cu 14 zile suspendarea zborurilor din și spre Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și alte țări

Un îngrijitor român din Italia s-a îmbătat și i-a luat la bătaie pe bătrânii de care avea grijă

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA