Gest tragic în ITALIA. Un român s-a spânzurat într-un parc: „Nu sunt plătit de luni de zile”

Muncitorul român nu a mai putut face față nedreptăților vieții. Firma pentru care lucra nu l-a mai plătit de luni de zile. A fost găsit mort într-un parc. Într-un bilet de adio a explicat motivele gestului său.

Românul care s-a spânzurat miercuri, 28 martie, în Parcul Stupinigi din Torino, avea 53 de ani. Numele său era Ivan Simion. Lucra ca tâmplar și era stabilit cu familia în Orbassano.

Alarma a fost dată de soția sa, potrivit relatărilor publicației La Repubblica. Femeia era îngrijorată de întârzierea stranie a soțului și a decis să anunțe carabinierii.

Militarii au găsit corpul muncitorului numai a doua zi dimineață, joi 29 martie.

Ivan Simion suferea de crize depresive de mai mult timp și a lăsat un bilet în care a explicat motivele gestului său. Românul era foarte îngrijorat din cauza banilor.

De luni de zile firma pentru care lucra nu îi plătea salariul și el nu mai știa cum să facă față cheltuielilor familiale. Salariul soției, care lucrează ca menajeră, nu era suficient pentru a trăi.

Miercuri după-amiază, bărbatul și-a însoțit soția la muncă și apoi a condus către Parcul Stupinigi unde și-a pus capăt suferințelor.

Italia se chinuie să iasă din criză și firmele, copleșite de datorii și taxe, de multe ori nu reușesc să plătească salariile angajaților. Însă există foarte multe cazuri când lucrătorii nu sunt plătiți din rea-voință

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: ?