Skip to content

Hoțul român OMUL PĂIANJEN a ajuns de râsul presei italiene

Omul Păianjen a fost prins într-o spălătorie din Lecce. Ca să nu fie recunoscut de camerele de luat vederi, Mihai Ionuț Dicu, în vârstă de 28 de ani, folosea o mască a eroului din desene animate și filme. Conform presei locale, Dicu nu îi prindea pe infractori în timp ce era deghizat, ci era el însuși unul.

Joia trecută, 5 aprilie 2018, la primele ore ale dimineții patroana spălătoriei de haine Bollicine de pe Via Taranto a sunat la poliție. Camerele de vedere instalate la firma sa erau conectate la telefonul mobil și femeia vedea cum un hoț i-a intrat în incintă.

Poliția a ajuns imediat la spălătorie, dar la o primă inspecție nu a observat nimic ieșit din comun, însă când au verificat mai atent au văzut un dozator pentru detergenți care era spart.

Apoi, au găsit, ascuns în spatele unui container, un bărbat care era mascat în Omul Păianjen, avea mănuși negre și o borsetă prinsă la cingătoare. La percheziția corporală, polițiștii au găsit asupra Omului Păianjen două șurubelnițe, o lanternă cu becuri led și un card de sănătate emis pe numele unei alte persoane.

Patroana spălătoriei l-a recunoscut pe Omul Păianjen Dicu pentru că acesta fusese cu o zi în urmă la spălătorie și avea un comportament suspect. După câteva verificări s-a stabilit că persoana pe numele căruia era emis cardul de sănătate fusese jefuită în februarie 2018 chiar la câțiva metri de spălătorie.

Omul Păianjen a fost trimis la închisoarea Borgo San Nicola din Lecce, fiind acuzat de tentativă de furt.