Încă doi români infectați cu coronavirus au murit în Italia. Totalul deceselor în străinătate a crescut la 64

Alți doi cetăţeni români infectaţi cu noul coronavirus au murit în Italia, numărul deceselor românilor din diaspora, din cauza COVID-19, ajungând la 64, informează miercuri, 22 aprilie, Grupul de Comunicare Strategică – GCS.

Potrivit GCS, 953 de cetăţeni români din afara ţării au fost confirmaţi până în prezent ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 636 – în Italia, 196 – în Spania, 26 – în Franţa, 14 – în Germania, 59 – în Marea Britanie, 2 – în Namibia, 2 – în SUA, 4 – în Austria, 3 – în Belgia, 2 – în Indonezia, 2 – în Elveţia, 2 – în Turcia şi câte unul – în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

De la începutul epidemiei de SARS-CoV-2 şi până la acest moment, 64 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit: 16 în Italia, 15 în Franţa, 19 în Marea Britanie, 7 în Spania, 3 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia şi unul în Elveţia.

Dintre cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus, 11 au fost declaraţi vindecaţi: 7 în Franţa, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg şi unul în Tunisia, precizează sursa citată.

Român infectat cu noul coronavirus, mort în Belgia. Totalul deceselor în străinătate a ajuns la 62

Wizz Air: Rutele spre Germania și Franța, suspendate până pe 3 mai. Spre Marea Britanie, Olanda și Elveția, până pe 30 aprilie

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA