Închisoare pe VIAȚĂ pentru un român din Italia care a ucis un tânăr din Republica Moldova

Florin Stîngaciu, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea lui Igor Ojovanu, un moldovean de 21 de ani, și tentativă de omor asupra lui Ștefan Lungu.

Tânărul a fost înjunghiat mortal în noaptea de 30 septembrie 2018, la Fontane di Villorba, provincia Treviso, în timp ce se afla la propria petrecere a burlacilor.

Sentința procesului din prima instanță a fost emisă miercuri, 23 octombrie, de judecătorii din Treviso.

În cadrul aceluiași proces a fost condamnat și albanezul Rubin Xhika pentru tentativă de ucidere a lui Ion Bagrin și vătămare corporală a lui Ștefan Bagrin și Valentin Jerghei. Albanezul a fost condamnat la 10 ani de închisoare și la despăgubirea părților civile.

Igor Ojovanu

Olga Novacov, o moldoveancă de 28 de ani acuzată de favorizare pentru că a luat cuțitul folosit la crimă și l-a spălat de sânge, a fost condamnată la 1 an și două luni de închisoare cu suspendare.

Stîngaciu a fost condamnat și la plata unei despăgubiri de 100.000 de euro pentru fiecare dintre părinții lui Igor Ojovanu, de 50.000 de euro în favoarea fratelui victimei și de 25.000 de euro în favoarea lui Ștefan Lungu.

Florin Stîngaciu

Condiții de sclavie pentru angajații de la două call-center-uri din Italia, amenințați constat și plătiți cu 3,78 euro pe oră

TRAGEDIE în Italia. O româncă și-a înjunghiat mortal fetița de șase ani și apoi s-a sinucis

CRIMĂ ÎNGROZITOARE în Spania: Un român și-a ucis fetița de doi ani și apoi a încercat să se sinucidă

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!