ÎNGRIJITOARE din Italia, o româncă și o moldoveancă, urmărite penal pentru furt

Au vândut bijuteriile a două bătrâne pe care le îngrijeau, însă carabinierii din Carmignano au descoperit înșelătoria și le-au întocmit dosare penale celor două femei, o româncă de 48 de ani și o moldoveancă de 35. Ambele au furat din apartamentele pensionarelor pe care ar fi trebuit să le ajute la treburile casnice și să le țină companie.

Anchetele au fost demarate după o serie de controale la magazinele Compro Oro din zonă. Astfel s-a descoperit că românca a furat bijiterii din casa unei pensionare de 79 de ani din Carmignano pe care o îngrijea. Obiectele din aur le-a vândut la un Compro Oro și a primit în schimb în jur de 2.000 de euro.

Victima moldovencei a fost o altă bătrânică din Carmignano, de 86 de ani. Pe timpul perioadei în care lucra pentru bunicuță, românca a furat diverse bijuterii din aur pe care le-a vândut cu 1.400 de euro

Lipsa bijuteriilor nu a fost observată de proprietare sau de rudele acestora, hoațele fiind prinse în urma unei inițiative a carabinierilor de a verifica în mod sistematic vânzările de aur. Astfel au constatat vânzări repetate la Compro Oro din partea îngrijitoarelor, într-o perioadă relativ scurtă de timp, și au reușit să ajungă la victimele furturilor.

Valoarea reală a bijuteriilor furate este de circa 12.000 de euro. Din păcate, multe dintre bijuterii au fost topite și nu a fost posibil să fie restituite proprietarilor legitimi.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: ?